Erwin Nyhoff - Corona Cadillac Concert

Met zijn zes meter lange Caddilac doet Erwin Nyhoff op zaterdagavond 11 juli Herberg de Pol aan. De zanger die in 2012 bij het grote publiek doorbrak met zijn optredens in The Voice, bedacht een creatieve manier om in deze tijd toch zijn muziek te laten horen. Met zijn Cadillac rijdt hij rond om ‘coronaproof’ op te treden.

Bij mooi weer rijdt hij door naar het buitenpodium van het Diepenheimse cultuurcentrum, waar hij in de openlucht het publiek laat genieten van zijn prachtige akoestische muziek. Hij zal een preview geven van zijn aanstaande theatertour, die in september van start gaat: Legends from Heaven. Hij speelt nummers van overleden legendes als Elvis, John Lennon, David Bowie, Leonard Cohen, Jim Morrison, Ramses Shaffy en Freddie Mercury. Deze avond hoor je ook nummers van onder meer The Rolling Stones, Bruce Springsteen, The Beatles en Bob Dylan.

Volgens de coronarichtlijnen is er een beperkt aantal zitplaatsen en moeten kaarten voorafgaand, online of aan de kassa in het Cultuurcentrum aan de Raadhuisstraat 8, gekocht worden. Verkoop ‘s avonds aan de deur is niet mogelijk. Bij slecht weer wordt het optreden naar de theaterzaal van Herberg de Pol verplaatst. Kijk voor meer info en de kaartverkoop op www.herbergdepol.nl.

Of bekijk de website www.herbergdepol.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 15,00 Entreeprijs

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter