Quarantaine Theater Show

Nu door de coronacrisis het hele culturele leven compleet is lamgelegd, brengt een aantal Overijsselse artiesten de speciale Quarantaine Show op de planken. Met medewerking van onder anderen Helligen Hendrik, André Manuel, Thijs Kemperink, Laurens ten Den en zangers als Hendrik Jan Bökkers en Erwin Nyhoff.

RTV Oost, in samenwerking met Theater De Reggehof, zendt de voorstelling deze zaterdag uit en brengt de schouwburg daarmee naar jouw huiskamer. De show wordt - vanzelfsprekend zonder publiek - opgenomen in theater De Reggehof in Goor.

Volgens Eeftink wordt het een gevarieerde voorstelling die zaterdagavond op de buis te zien is. “Iedereen levert een bijdrage, variërend van sketches, columns tot liedjes en gedichten. Het kan over de actuele situatie gaan maar ook over hele andere dingen. We beseffen dat de situatie ernstig is maar willen er toch een enigszins opgewekt geheel van maken. Humor helpt vaak in tijden van crisis”.

De Quarantaine Show wordt zaterdag om 21.00 uur op TV Oost uitgezonden en zondagmiddag om 15.00 uur herhaald. De uitzending is bovendien terug te zien via RTVOost.nl/tv/gemist.

Of bekijk de website www.reggehof.nl/theater/speciale-quarantaine-show-het-theater-naar-jouw-woonkamer/21-03-2020-21-00

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter