GEANNULEERD: Kijk mee achter de schermen bij de zandsculpturen

Vanaf begin mei kun je weer de meest waanzinnige zandsculpturen bewonderen in de tuin van Kasteel Warmelo. Kun je niet zo lang wachten? Meld je dan aan voor het kijkje achter de schermen op maandag 20 april.

Vanwege de maatregelen om verspreiding van het corona virus tegen te gaan, zijn samenkomsten en evenementen tot 1 juni a.s. verboden. Dit evenement is afgelast en gaat dus niet door.

Op maandag 20 april krijg je de mogelijkheid van een preview. Je mag dan kijken bij de opbouw van de zandsculpturen en bij de carvers (kunstenaars) die dan aan het werk zijn. Dit jaar is het thema Spreekwoorden en gezegden. De carvers komen uit Nederland, Rusland, Ierland, Tsjechië, Amerika en Letland.

Wat mag je verwachten
Je bent van harte welkom vanaf 9.30 uur (ochtend groep) of vanaf 12.30 uur ( middag groep) in de theeschenkerij op het voorplein. Hier staat een kopje koffie/thee klaar met een speciaal zandsculptuur gebakje.

Om 10 uur (of om 13 uur) start de presentatie met uitleg over de opbouw van de ruwe structuur van een zandsculptuur. Aansluitend bezoek je onder begeleiding van een deskundige de zandsculpturen waar aan gewerkt wordt door de kunstenaars. Je krijgt uitleg waar de kunstenaar mee bezig is.

Als je hieraan wilt deelnemen, dan kun je je opgeven door een mail te sturen naar waarin je aangeeft met hoeveel personen en of je de ochtend of middag deel wil nemen. De kosten zijn € 10 per persoon.

Of bekijk de website www.kasteelwarmelo.nl/

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Prijs inclusief koffie en thee!

Locatie

Landgoed Warmelo

Adres
Stedeke 11, 7478RV Diepenheim
Telefoon
0547-352547
E-mail
Website
www.kasteelwarmelo.nl

Tip je vrienden

facebook twitter