Liedjes in De Herberg

Liedjes in de Herberg met Groundhog en Hans van der Werf. Vanaf 16.00 uur klinkt de livemuziek van muzikale talenten.

Op zondag 8 maart zijn dat Groundhog en Hans van der Werf. Een zondagmiddag bij Liedjes in de Herberg is heerlijk ontspannen luisteren in de sfeervolle, intieme setting van het café.

Groundhog is een viermans bluesformatie uit het oosten van Nederland. De van oorsprong bluesrockband ontdekte dat het ook heel leuk en inspirerend kan zijn om akkoorden en ritmes niet alleen op de elektrisch versterkte wijze te vertolken, maar op een meer ingetogen manier. Met twee akoestische gitaren, een contrabas en cajon zijn ze overgestapt naar een introverte uitvoering, de heren voegden hier enkele ballads aan toe en zo ontstond er een nieuwe, prettige sound.

Ontdek naast de muzikale mix van Groundhog, ook de zelfgeschreven liedjes van singer-songwriter Hans van der Werf. De Drentse, humoristische troubadour brengt frisse liedjes. Met als motto “leven in het moment” en als inspiratiebron “de wereld”, beschrijft hij in zijn songs de grote, kleine dingen in het leven. Van mooie zomerdagen tot hoe het voelt om thuis te zijn.

Of bekijk de website www.herbergdepol.nl/

Wanneer

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter