GEANNULEERD: ’t Goorse Speciaalbier Festival

Veertien brouwers uit binnen-en buitenland, muziek vanaf vinyl, lekkere bites en tal van bezoekers die zich onderdompelen in de wondere wereld van speciaalbieren, dat is 't Goorse Speciaalbierfestival!

Vanwege de maatregelen om verspreiding van het corona virus tegen te gaan, zijn samenkomsten en evenementen tot 1 juni a.s. verboden. Dit evenement is afgelast en gaat dus niet door.

't Goorse Speciaalbier Festival
Op Tweede Paasdag, maandag 13 april, zijn de steeg en het pleintje rondom Bar Bistro d'Olde Smidse in Goor het decor van het allereerste Goorse Speciaalbier Festival. Bij de ingang naast d'Olde Smidse koop je een glas. Met muntjes van twee euro per stuk kun je in de speciaalbier steeg bij je favoriete brouwers proeven. Het aanbod is enorm: "Er is voor elk wat wils en de brouwers vertellen je graag wat over het product".

Big Band Festival
Op tweede Paasdag vindt tevens het Big Band Festival plaats, een succesvol evenement in Goor, waarbij de binnenstad volstroomt met duizenden bezoekers uit heel de regio om ’s lands beste Big Bands en muzikanten aan het werk te zien. Als aanvulling op dit prachtige muziek festijn het genieten in een bijzondere setting van een variëteit aan speciaalbieren.

Wanneer

Locatie

Bar Bistro d'Olde Smidse

Adres
Grotestraat 102, 7471BS Goor
Telefoon
0547-274491
E-mail
Website
www.oldesmidse.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter