GEANNULEERD: Heerlijcke Markt Diepenheim

Heerlijcke Markt Diepenheim: een markt met unieke, creatieve producten en proeverijen van ambachtelijke producten in Diepenheim. Kom ook en laat je verrassen!

Vanwege de maatregelen om verspreiding van het corona virus tegen te gaan, zijn samenkomsten en evenementen tot 1 juni a.s. verboden. Dit evenement is afgelast en gaat dus niet door.

Natuurlijk zijn er weer leuke, unieke producten te koop. Op deze ongedwongen markt vinden jong en oud iets naar plezier en worden bezoekers geïnspireerd. Maar ook aan de innerlijke mens wordt gedacht: op elke Heerlijcke Markt staan diverse kramen met lekkernijen.

Wanneer je uitgewinkeld bent, kun je plaatsnemen in het gezellige café of op het terras van Herberg de Pol. De markt is ook goed te combineren met een fiets- of wandelroute langs de vele kastelen die Diepenheim rijk is. Of breng een bezoekje aan een van de galeries, presentatie-instellingen of winkels die deze zondag ook geopend zijn.

Kofferbak- verkoop
Tijdens de Heerlijcke Markt is er ook een kofferbak-verkoop. Lekker struinen tussen de spulletjes, misschien zit er nog iets voor je bij. Het plein wordt omgebouwd tot een marktplein waar de bezoekers kunnen snuffelen tussen het ruime aanbod van de door jou meegebrachte spullen die je vanuit je auto verkoopt.

Over de Heerlijcke Markt
Heerlijcke Markt Diepenheim is een lifestyle markt, waar een gevarieerd aanbod van creatieve, ambachtelijke en duurzame producten te vinden is. Tevens biedt de markt ruimte aan kunstenaars en muzikanten om zich aan het publiek te vertonen. Natuurlijk zijn er ook proeverijen van verschillende ambachtelijke producten.

Voor meer informatie betreffende deelname aan de markt kunt u contact opnemen via

Of bekijk de website www.herbergdepol.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
Telefoon
06-51467989
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter