Nieuwjaarsreceptie

Kunstvereniging Diepenheim viert in 2020 haar 30-jarig jubileum. Dit wordt ingeluid met een nieuwjaarsreceptie op zondagmiddag 5 januari vanaf 16 uur. Je bent van harte welkom om gezamenlijk te proosten op het jubileumjaar waarvoor mooie plannen op de agenda staan.

Tijdens de bijeenkomst zal Hélène Webers, de gastcurator voor de volgende tentoonstelling, een toelichting geven op wat er vanaf 29 februari te zien zal zijn. Just Schimmelpenninck blikt met de aanwezigen vooruit op de mooie plannen voor 2020. Erik Lips, een nieuwe enthousiast lid van de Kunstvereniging introduceert de cursus Architectuur en Kunstgeschiedenis die hij komend jaar voor leden en belangstellenden wil organiseren.

Tevens is dit de laatste dag van de huidige tentoonstellingen Unhide All en Embodied Lines. Ook verschillende kunstenaars zullen deze dag aanwezig zijn van 12 tot 16 uur. Kunstvereniging Diepenheim hoopt aansluitend te mogen begroeten om samen het glas te heffen op een prachtig nieuw jaar.

Na 5 januari zijn beide tentoonstellingsgebouwen gesloten voor de afbouw van de huidige tentoonstellingen, onderhoud van de gebouwen en de opbouw van de nieuwe tentoonstelling in Kunstvereniging Diepenheim. Op zaterdag 29 februari wordt in het hoofdgebouw de nieuwe tentoonstelling: Buiten Westen #2 geopend.

Of bekijk de website www.kunstverniging.nl

Wanneer

Locatie

Kunstvereniging Diepenheim

Adres
Grotestraat 17, 7478AA Diepenheim
Telefoon
0547-352143
E-mail
Website
www.kunstvereniging.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter