Liedjes in de Herberg

Herberg de Pol organiseert elke tweede zondag van de maand Liedjes in de Herberg. Hiermee wordt een podium geboden aan beginnende, talentvolle musici. Vandaag zijn dat Ellen Tackenkamp en Arkae.

Een zondagmiddag bij Liedjes in de Herberg is heerlijk ontspannen luisteren in de sfeervolle, intieme setting van het café. Ga lekker zitten, laat je wat fris in het glas inschenken of neem juist een lekkere warme kop en geniet.

Ellen Tackenkamp
Ze was zondag 15 december al te horen bij Politiek in de Pol en komt nu terug voor een optreden in het café. Ellen Tackenkamp, geboren in de Achterhoek, begon haar muzikale carrière in de straten van Dublin, waar ze met haar lievelingsnummers van haar grote helden; zoals Neil Young, Joni Mitchell en Bob Dylan, de regenachtige straten van een zonnestraaltje voor zag. Terug in Nederland studeerde ze jazz aan het conservatorium van Amsterdam, waar ze kennis maakte met de grote songwriters uit The Great American Songbook. Haar liedjes zijn persoonlijk en ontwapenend. Ze neemt je mee in een afwisselend programma, waarin ze ook songs van haar collega’s en helden ten gehore brengt.

Arkae
Arkae was afgelopen jaar te horen op het Diepenheimse muziekfestival Garden Songs. Deze zondag komt hij met zijn gitaar weer terug naar ‘t Stedeke, voor een intiem concert. Met de akoestische gitaar als zijn vriend, zet Arkae een geluid neer dat misschien wel het beste in de indie-folk past. De luisteraar wordt uitgedaagd om de wereld net even van een andere kant te bekijken en wordt tegelijkertijd meegenomen in alle verhalen die de zanger te vertellen heeft. Arkae is geïnspireerd door artiesten zoals Ezra Koenig, Thom Yorke of Win Butler (Vampire Weekend, Radiohead, Arcade Fire).

Het gemoedelijke Liedjes in de Herberg is altijd gratis te bezoeken!

Of bekijk de website www.herbergdepol.nl/

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter