GEANNULEERD: Plantenmarkt Moestuin Twickel

In de moestuin van Twickel wordt zaterdag 9 mei speciaal voor moederdag een verkoop gehouden van bijzondere, eenjarige zomerbloeiers. De liefhebber kan er ook terecht voor groenteplanten, kruiden, kuipplanten en verzorgingstips.

Ook dit jaar hebben de hoveniers en tuinvrijwilligers van Twickel een bijzondere collectie eenjarige zomerbloeiers, kuipplanten, kruiden en groenten gekweekt. Deze worden als vanouds verwerkt in de kasteeltuin en keuken, maar zijn ook te koop in de moestuin van Twickel. Tijdens deze plantenmarkt zijn de hoveniers en tuinvrijwilligers van Twickel aanwezig voor vragen over groene wetenswaardigheden. Behalve zomerbloeiers zijn kruiden, sla, tomaten, kool en andere groene planten te koop.

De ommuurde moestuin van Twickel ligt aan de Twickelerlaan 11. De toegang is gratis. Een bezoek is de moeite waard: leifruit bomen, gerestaureerde kassen, teelbedden met oude groenterassen, een pluktuin en bijenstal maken de moestuin tot een levend monument. De reguliere openingstijden zijn woensdag en vrijdag van 13.00 uur tot 16.00 uur. De plantenmarkt is van 10.00 tot 15.00 uur.

Of bekijk de website www.twickel.nl/

Wanneer

  • -

Locatie

Moestuin kasteel Twickel

Adres
Twickelerlaan 11, 7495 VG Ambt Delden
Telefoon
074-3761020
E-mail
Website
twickel.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter