Apollo pakt uit

Muziekvereniging Apollo sluit haar 100-jarig jubileumjaar af met een spectaculair concert. Alle registers worden opengetrokken om dit bijzonder jaar onvergetelijk af te sluiten.

Het wordt een fantastisch evenement met medewerking van lokale en nationale musici verrassende elementen. Een lust voor oog en oor, waar nog lang over gesproken gaat worden.

Het Harmonieorkest van Apollo heeft de hoofdrol tijdens dit prachtige concert, maar ook Apollo’s Drum- en Showfanfare is volop te bewonderen. Beiden zorgen, samen met nog veel meer muzikanten, voor heerlijke muziek in alle genres en voor elk wat wils. Je word muzikaal meegenomen in een reis van hoogtepunten van 100 jaar Apollo. Daarbij kunt u genieten van schitterende lichteffecten, lokale én nationale sterren en natuurlijk van een gezellige afterparty.

Voorverkoop tribunekaarten € 7,50 en zaalkaarten € 12,50. Zaalkaarten zijn verkrijgbaar bij Primera De Bandijk en The Readshop. Tribune- en zaalkaarten verkrijgbaar bij Sporthal De Mossendam, De Reggehof en www.reggehof.nl. Op 14 december zijn de kaarten aan de kassa van De Mossendam € 2,50 duurder.

De prachtige avond wordt afgesloten met een gezellige afterparty, zodra er meer informatie bekend is wordt dat hier gepubliceerd.

Donateursverkoop
Als blijk van waardering voor trouw donateurschap, trakteert Apollo haar donateurs op een gratis consumptie tijdens de show. Hiervoor wordt een speciale donateursverkoop gehouden op maandagavond 2 en 9 december tussen 18.30 en 19.30 uur in de hal van de Reggehof. Elke donateur heeft op vertoon van zijn of haar donateurskaart recht op een munt voor een gratis drankje (max. 2 per donateurskaart). Donateurs die inmiddels al in bezit zijn van een kaartje, kunnen op 2 of 9 december uiteraard alsnog een gratis muntje komen halen.

Of bekijk de website www.apollogoor.nl

Wanneer

Prijzen

Zaalkaarten €12,50
Tribunekaarten €7,50

Locatie

Sporthal De Mossendam

Adres
de Mossendam 2, 7471SJ Goor
Telefoon
0547-272712
Website
sporthaldemossendam.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter