Geannuleerd Streekmarkt Twente

Proef de lekkerste producten van eigen bodem op de Streekmarkt Twente, elke eerste zaterdag van de maand bij de Oude Blasiuskerk in het historische centrum van Delden.

WILD UIT TWENTE Streekmarkt Twente

De maanden november en december zijn voor de Streekmarkt Twente belangrijke culinaire hoogtepunten. Er zijn veel mooie dagen om samen met familie en vrienden te genieten van een kleurrijke herfstwandeling en nadien samen gezellig te koken met de heerlijkste streekproducten. Vooral de wildliefhebbers kunnen zichzelf en anderen weer echt verwennen. Velen halen hun producten op de Streekmarkt Twente.

Maar helaas, dit jaar zal de markt van 7 november niet doorgaan vanwege de corona-maatregelen.

Gelukkig hebben veel streekproducenten een boerderijwinkel en kunnen producten via de web shop besteld worden. Kijk voor de adressen op de site van de Streekmarkt Twente. De Twentse Jagers(info@janvisschedijk.nl) kunnen er bv. voor zorgen dat het echte wild uit Twente bij iedereen op tafel komt. Vergeet ook het hertenvlees niet van De Lavei. Zo kunnen ook de mooiste ingrediƫnten voor een echte stoofpot online besteld worden of bij de producent op de boerderij worden gekocht. Laten we vooral nu loyaal blijven en onze streekproducenten steunen.

STREEKMARKT TWENTE, zaterdag 7 november, helaas even niet!

Of bekijk de website www.streekmarkttwente.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Grote of Oude Blasiuskerk

Adres
Kerkplein 3, 7491BM Delden
Website
www.blasiusdelden.nl

Tip je vrienden

facebook twitter