Streekmarkt Twente

Proef de lekkerste producten van eigen bodem op de Streekmarkt Twente, elke eerste zaterdag van de maand bij de Oude Blasiuskerk in het historische centrum van Delden.

Ons is geleerd geen appels met peren te vergelijken, maar toch……? Een appel blijft drijven maar een peer niet. Hoe groener de appel, hoe zuurder van smaak, hoe roder… hoe zoeter. En de peer? Het steeltje van een stoofpeer geeft extra smaak en peren helpen een kater te voorkomen. Maar appelsap drinken geeft zeker geen hoofdpijn!

Tijdens de Streekmarkt Twente op zaterdag 3 oktober worden appels en peren uit de eigen regio Twente aangeboden en laten verschillende producenten zien en proeven welke heerlijke producten hiermee gemaakt kunnen worden.

Bij Miranda en Ben van Erve Klein Avest uit Oele is Oele’r Cider verkrijgbaar maar nu ook Oele’r Sap, biologisch en alcoholvrij. Dit frisse en heldere sap is gemaakt van dezelfde fruitsoorten als de cider, met als extra dimensie een vleugje Johanniter druif van de Wijngaard Hof van Twente. Een uniek streekproduct!

Cynthia zorgt voor overheerlijke appelgebak en meester-kok Lucas verrast ons weer met de meest originele smaakcombinaties. Bij meerdere kramen zijn de lekkerste jams, sappen en chutneys te verkrijgen vol pure smaak en boordevol energie.

De Twentse Sapmobiel is aanwezig om van fruit uit eigen tuin overheerlijke fruitsap te maken. Vooraf reserveren is noodzakelijk: 06-83452666 of via twentsesapmobiel.nl. Het wordt een echt fruit-feest!

Over de Streekmarkt Twente
De Streekmarkt is zeer gewild en veel bezoekers maken er een dagje uit in Delden van. Een dagje in het historische centrum van Delden met het bezoeken van winkels, galerieën en restaurants. De Streekmarkt wordt georganiseerd door de Stichting Streekmarkt Twente.

Of bekijk de website www.streekmarkttwente.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Grote of Oude Blasiuskerk

Adres
Kerkplein 3, 7491BM Delden
Website
www.blasiusdelden.nl

Tip je vrienden

facebook twitter