Streekmarkt Twente

Proef de lekkerste producten van eigen bodem op de Streekmarkt Twente, elke eerste zaterdag van de maand bij de Oude Blasiuskerk in het historische centrum van Delden.

Producent van de maand
In november 2010 openden Nico en Astrid Bebseler hun biologische winkel “BIOmarkt Eko Twente” in Hengevelde. Naast verse groenten, fruit en vlees van de biologische slager, bestaat het aanbod uit diverse kruidenierswaren aan en glutenvrije producten. Via ekotwente.nl worden wekelijks vele mooie pakketten besteld en thuis bezorgd.

Nico heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het ontstaan van de Streekmarkt Twente. Inmiddels staat hij al bijna 11 jaar op de markt met biologische groenten en fruit. Producten die hun oorspronkelijke smaak behouden omdat ze rechtstreeks van de volle grond komen, van Twentse of Achterhoekse biologische producenten. Gezonde voeding is de natuur proeven! Biologisch, eigenlijk heel logisch.

Als geen ander kent Nico de kracht van de Streekmarkt Twente. Ook al worden in nogal wat “gewone” winkels streekproducten verkocht, het persoonlijk contact met de producent, het passende advies of de juiste tip en zeker ook de gezellige sfeer vormen de basis voor het succes van de Streekmarkt Twente. Een maandelijks evenement dat hij niet zou willen missen! Eko Twente is op zaterdag 7 maart de producent van de maand! Elke klant ontvangt daarom 10 % korting op alle groenten en fruit!

Wetenschappers zeggen: door het eten van meer groente en fruit word je gelukkiger! Groente is de basis voor de gezondheid. Geen portie broccoli of paddenstoelen in de vorm van een pilletje, maar heerlijk vers op het bord! Bovendien: soms is een bonenburger net zo lekker en gezond als een stukje vlees. De kwaliteit is natuurlijk wel doorslaggevend. Kies daarom voor de Streekmarkt Twente.

Nieuw: sojamelk van “de Nieuwe Melkboer”
Tom en Bart Grobben presenteren op de Streekmarkt hun Twentse Nedersoja, een echt duurzaam product, 100% lokaal geteeld en dus niet geïmporteerd uit andere continenten. Gezond en vooral ook heel smakelijk!

STREEKMARKT TWENTE, zaterdag 7 maart, van 9.00 tot 15.00 uur.

Over de Streekmarkt Twente
De Streekmarkt is zeer gewild en veel bezoekers maken er een dagje uit in Delden van. Een dagje in het historische centrum van Delden met het bezoeken van winkels, galerieën en restaurants. De Streekmarkt wordt georganiseerd door de Stichting Streekmarkt Twente.

Of bekijk de website www.streekmarkttwente.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Grote of Oude Blasiuskerk

Adres
Kerkplein 3, 7491BM Delden
Website
www.blasiusdelden.nl

Tip je vrienden

facebook twitter