Midwinterwandeling Delden

Ontdek landgoed Twickel, één van de mooiste landgoederen van Nederland tijdens de traditionele Midwinterwandeling Delden.

De route gaat over één van de mooiste landgoederen van Nederland. Een landgoed in kersttijd, met alle bezienswaardigheden nog in kerstsfeer. Tijdens de wandeling hoor je het zo welbekende geluid van de midwinterhoorn.

De route gaat langs de verschillende bezienswaardigheden, waaronder de Houtzaagmolen, Schaapskooi, Noordmolen en Wagenmakerij Van den Barg. Hier kun je natuurlijk een kijkje nemen of tegen een kleine vergoeding genieten van een winters lekkernij als een oliebol, glühwein, kniepertjes, pannenkoeken of erwtensoep. Ook de Landgoedwinkel van Twickel is geopend.

Zowel de korte route van 4 km als ook de 10 en 15 km gaan grotendeels over verharde wegen. Starten kan tussen 10-14 uur vanaf het VVV Informatiepunt Delden, gevestigd in de Readshop aan de Langestraat 19. Kosten €1,50,- per persoon en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. Deelnemende attracties zijn geopend van 10-16 uur.

Wanneer

Prijzen

  • € 1,50 Entreeprijs
  • gratis Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)

Locatie

VVV Informatiepunt Delden

Adres
Langestraat 19, 7491AA Delden
Telefoon
074-3766363
E-mail
Website
www.visithofvantwente.nl

Tip je vrienden

facebook twitter