Film: A Star is Born

De vierde versie van het klassieke verhaal A Star is Born over de tumultueuze liefde tussen een opkomende en neergaande ster maakt onomstotelijk duidelijk dat Bradley Cooper kan zingen en Lady Gaga kan acteren.

Het is een grandioze vondst. Lady Gaga mag wereldberoemd zijn, maar ze oogt onvervalst als onzekere serveerster met onvervulde zangambities. Als die innemende Ally dan eenmaal het concertpodium bestijgt, eerst nog wat schuw, later als geknede popgodin, ontwaren we het volle castingwonder van A Star is Born.

Ally wordt ontdekt door country en western-ster Jackson Maine, die na afloop van een optreden, op de vlucht voor zichzelf, met de nodige drank op in een bar belandt. De wervelende opbouw doet beide hoofdrolspeler sprankelen: hoe de gedeprimeerde Jackson iets van zijn plezier in de muziek terugvindt tijdens hun eerste doorwaakte nacht, hoe Ally zich half aarzelend laat meevoeren door de belofte van optredens en roem. A Star is Born legt de geboorte van de ene ster naast het doven van de ander. Wat zij nog nieuwe en spannend vindt, is voor hem al routine, zelfs een kwelling.

Of bekijk de website www.reggehof.nl/film/a-star-is-born/01-10-2019-20-00

Wanneer

Prijzen

  • € 6,00 Entreeprijs

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter