Speciaalbierfestival

Week van de Smaak

prijs
€ 5,00
locatie
Cultuurcentrum Herberg de PolDiepenheim

Water, mout, hop en gist. Dat zijn de basis ingrediënten voor een biertje, maar de hoeveelheden en bereiding maken een groot verschil.

Proef en ontdek verschillen tussen diverse speciaalbiertjes bij deze gezellige bierproeverij. Biersommeliers geven uitleg en laten je kennismaken met verrassende smaken.

Nederland kent honderden brouwerijen; het experimenteren met smaken kan met een kant-en-klare kit al thuis beginnen en deze hobby loopt niet zelden uit tot een ware brouwerij. Zo zijn er ook veel brouwers in de regio die een eigen biertje op de markt brachten. Enkelen van hen presenteren zich op het Speciaalbierfestival, geven uitleg en laten je kennismaken met verrassende smaken.

De bieren die deze avond onder meer worden geschonken zijn Op’n Brink Bier uit Elsen/Markelo, Chamaven uit Zutphen, Brouwerij Eanske uit Enschede en Heeren van Borculo uit Borculo. DJ’s Tommas en Joost zorgen deze avond voor de muziek. Nodig je vrienden uit en kom samen naar de gezellige en smakelijke proeverij op zaterdag 16 november vanaf 20.00 uur in Herberg de Pol. Kaarten à € 5,- zijn online en aan de kassa verkrijgbaar.