Week van de Smaak

Let op! Vanwege het coronavirus zijn er verschillende maatregelen getroffen door het Nederlandse Kabinet. Alle evenementen, voorstellingen, bijeenkomsten en activiteiten in Nederland worden tot 1 september geannuleerd. Weekmarkten mogen vooralsnog wel doorgaan.

Het volledig gerestaureerde Keunenhuis in Winterswijk is de culinaire proeftuin van Nel Schellekens en haar partner Henk den Herder. De voormalig eigenaresse van restaurant De Gulle Waard in Winterswijk staat bekend als verspillingsvrije chef-kok.

In de Week van de Smaak deelt ze in De Pol haar voorliefde voor eten en koken met het publiek. Kom ook en geniet van een smakelijke voorstelling!

Nel Schellekens: “Ik leef voor lekker, goed, puur eten: van een heerlijk maal word ik zielsgelukkig. En dat gevoel wil ik graag met iedereen delen.” Ze kookt al meer dan 25 jaar vol passie en voelt zich als chef een schakel tussen de agricultuur en het grote publiek. Volgens haar is goed nadenken over met welke producten je kookt, niet alleen een taak van een chef, maar van iedereen die kookt. Daarom brengt ze haar filosofie ten aanzien van een duurzame productie en verwerking van voedsel graag over.

In juni van dit jaar opende de verspillingsvrije chefkok, samen met haar partner Henk den Herder, Het Keunenhuis in Winterswijk, een locatie van Natuurmonumenten dat geheel gerestaureerd is. Ook hier kennen ze geen voedselverspilling en koken ze met het motto “terug naar de wortels”.

Het belooft een smakelijke voorstelling te worden. Bestel je kaartjes op herbergdepol.nl of aan de kassa van het Cultuurcentrum.

Of bekijk de website www.diepenheim.nl/activiteit/week-van-de-smaak-van-kop-tot-kont-chef-nel-schellekens/

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 15,00 Entreeprijs

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl

Tip je vrienden

facebook twitter