Kerstconcert o.l.v. Jurriaan Poesse

Op zaterdagavond 21 december vindt het kerstconcert plaats in de Blasius. Met Koren Cordier en Troubadours o.l.v. Jurriaan Poesse, Julian op de piano en Jelmer op de viool en Simmes.

In een programma met stijlvolle (kerst)liederen. Met als rode draad het lied Angelus ad Virginem. Dit weerklinkt een drietal keren in de Oude Blasius, als teken van het hoopvolle karakter van het programma.

Het programma zal verder naast kerststukken ook een ode brengen aan de winter in zijn lege, donkere en serene schoonheid, als een winterlandschap wat vroeg in de ochtend nog onaangetast aan je voeten ligt. Vanuit deze betoverende sfeer vieren we de Kers met energieke en hoopgevende koormuziek uit o.a. Ierland en Engeland. Er zullen werken klinken van Jean Mouton, Hugo Alfvén, Arvo Pärt, Ola Gjeilo, Eric Whitacre en Michael McGlynn.

Als intermezzo treden de tweelingbroers Julian (piano) en Jelmer Simmes (viool) op. Een keer met de vioolsonate van César Franck en in het indrukwekkende stuk: Spiegel im Spiegel van Arvo Pärt. Traditiegetrouw sluit het concert af met de samenzang Stille Nacht.

Toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij The Read Shop. Voor leden Cultuurvrienden Oude Blasius Delden €10, voor niet-leden €12. Aan de kerkzaal, op 21 december, vanaf 18.30 uur €12 / €14. Vrije toegang voor jongeren tot en met 16 jaar. In de pauze krijg je een consumptie.

Of bekijk de website cultuurvrienden-oudeblasius-delden.nl/

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 10,00 Prijs voor leden
  • € 12,00 Prijs voor niet-leden

Aan de kerkzaal vanaf 18.30 uur. Voor leden €12 en voor niet-leden €14. Jongeren tot en met 16 jaar hebben gratis toegang.

Locatie

Grote of Oude Blasiuskerk

Adres
Kerkplein 3, 7491BM Delden
Website
www.blasiusdelden.nl

Tip je vrienden

facebook twitter