Rondleiding tentoonstelling Flashforward

Op zondag 7 juli leidt artistiek Alexandra Landré je gratis rond door de tentoonstelling FLASHFORWARD in Kunstvereniging Diepenheim. Ze gaat dieper in op de tentoongestelde werken uit het oeuvre van beeldend kunstenaar Bastienne Kramer. De rondleiding begint om 15.00 uur, vanaf 14.30 uur word je ontvangen met een kopje koffie of thee.

Als artistiek leider ruimtelijke kunst is Landré verantwoordelijk voor de wisselende tentoonstellingen in het hoofdgebouw van Kunstvereniging Diepenheim aan de Grotestraat 17. De huidige Zomertentoonstelling laat zowel bestaand als nieuw werk van Kramer zien. Tijdens de rondleiding vertelt Landré meer over de totstandkoming van de tentoonstelling en neemt ze je mee in de gedachten en werkprocessen van Bastienne Kramer. Tevens is er ruimte om vragen te stellen en gedachten met elkaar te delen.

Deelname aan deze eenmalige rondleiding is gratis, je betaalt alleen € 5 voor de entree waarmee je tevens toegang hebt tot de solotentoonstelling Clouded Matter van Marisa Rappard in Drawing Centre Diepenheim. Museumjaarkaarthouders en leden van de Kunstvereniging mogen gratis naar binnen. Je bent van harte welkom, aanmelden is niet nodig.

Of bekijk de website www.diepenheim.nl/activiteit/rondleiding-tentoonstelling-flashforward/

Wanneer

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs

De rondleiding is gratis, je betaalt alleen €5 entree waarmee je tevens toegang hebt tot de solotentoonstelling Clouded Matter.

Locatie

Drawing Centre Diepenheim

Adres
Grotestraat 17, 7478AA Diepenheim
Telefoon
0547-352143
E-mail
Website
www.drawingcentre.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter