FLEETWOOD MAC - The incredible story

Eind jaren zestig veroverde het Britse Fleetwood Mac, onder aanvoering van Peter Green en Jeremy Spencer, de wereld met een mix van rauwe powerblues en psychedelica. De hitlijsten werden bestormd met nummers als ‘Oh Well’, ‘Black Magic Woman’ en ‘Need Your Love So Bad’.

Dramatische wendingen in de persoonlijke levens van de muzikanten zorgden voor tal van bezettingswisselingen, waarna de band in nog geen tien jaar transformeerde tot één van de populairste popgroepen aller tijden. Met de Amerikaanse songwriters Stevie Nicks en Lindsey Buckingham aan het roer werd in 1978 het album ‘Rumours’ uitgebracht, symbolisch voor de aanhoudende spanningen binnen de groep en nog steeds één van de best verkochte albums tot op de dag van vandaag.

The Cosmic Carnival vertelt het indrukwekkende verhaal van deze bijzondere band van A tot Z. Van de bluesperiode in het London van de jaren zestig tot aan de Amerikaanse hitsuccessen van de jaren zeventig en daarna. Klassiekers als ‘Albatross’, ‘Dreams’ en ‘Go Your Own Way’ passeren allemaal de revue. Een uniek repertoire met een diversiteit en dynamiek waar de Rotterdamse band, al ruim tien jaar één van de meeste gevierde live-acts van de Lage Landen, geweldig mee uit de voeten kan!

Of bekijk de website www.reggehof.nl/theater/fleetwood-mac/20-09-2019-20-30

Wanneer

Prijzen

  • € 24,00 Zitplaatsen
  • € 19,00 Staplaatsen

Prijs excl. toeslag en kosten

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter