Zwemvierdaagse Delden

“De tijd is weer gekomen, de tijd voor een groot feest. Dit wil je echt niet missen, hier moet je zijn geweest” zong Wolter Kroes. Het enige wat daar mee bedoeld kan worden is natuurlijk de Deldense Zwem4daagse op Zwembad de Mors, met dit jaar alweer de 43e editie van 25 t/m 28 juni, en ook nu weer veelbelovend.

Het jaarlijkse evenement op Zwembad de Mors is dit jaar wederom geen ontkomen aan. Van 25 tot en met 28 juni kunnen deelnemers hun afstanden zwemmen (tot 10 jaar 250m, vanaf 10 jaar 500m), met als beloning wat lekkers en een medaille als herinnering. Naast het zwemmen van de afstanden over de breedte van het bad is er ook een rijkelijk gevuld randprogramma voor jong en oud. Hoogtepunten van het randprogramma zijn demonstraties, activiteiten onder en boven water en activiteiten aan de kant. Het randprogramma zal in de verschillende baden en rondom de baden gebeuren. Kortom genoeg te beleven tijdens de Zwem4daagse.

Inschrijven voor de Zwem4daagse kan van 10 tot met 25 juni aan het bad. Leerlingen van de Deldense basisscholen krijgen in de week van 10 juni een inschrijfformulier waarmee zij zichzelf of het hele gezin waartoe zij behoren kunnen inschrijven. Makkelijker kunnen wij het niet maken.

Voor kinderen tot 10 jaar bedragen de kosten slechts € 4,50 en voor iedereen vanaf 10 jaar bedragen de kosten € 5,50. Iedere ingeschreven deelnemer heeft recht op badentree vanaf 17:30, wat lekkers, deelname aan de activiteiten van het randprogramma, deelname aan de grote loterij en een medaille.

Of bekijk de website www.zwembad-demors.nl/Activiteiten

Wanneer

  • -
  • -
  • -
  • -

Prijzen

  • € 4,50 Entreeprijs
  • € 5,50 Entreeprijs Volwassenen

Entreeprijs € 4,50 geldt voor kinderen tot 10 jaar.

Locatie

Zwembad De Mors

Adres
De Mors 4, 7491DZ Delden
Telefoon
074-3762187
E-mail
Website
www.zwembad-demors.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter