Zomerconcert Cultuurvrienden Oude Blasius Delden

Voor de tweede keer op het podium van de Blasiuskerk! Het vorige concert van Clara de Vries, Adriaan Stoet en Harold Kooij was kwaliteitsvol en memorabel. Deze keer belooft het opzwepend, swingend, verstild en romantisch te worden!

In een wervend optreden brengen de drie bevlogen musici een veelzijdig en afwisselend programma met opera, musical, filmmuziek, blues en pop, van o.a. Vivaldi, Piazzolla, Monti, Léhar, Strauss en Gershwin.

Clara de Vries, sopraan, wortelt in de traditie van de Hollandse zangschool. Zij is opgeleid door de internationaal bekende alt Aafje Heynis (1924). Ze geeft ook les in zang. Haar zingen en zangonderwijs staan in het teken van zuiverheid en een oprechte houding ten opzichte van muziek. Meer over Clara: claradevries.nl/zingen/.

Adriaan Stoet is een eigentijds violist die veel verschillende muziekstijlen weet te combineren. Het liefst speelt hij een mix van klassiek, melodische rock en opzwepende zigeunermuziek. Hij is afgestudeerd bij de beroemde violist Philippe Hirshhorn. Als viooldocent hanteert hij sinds 1987 een eigen vioolmethodiek. Zie ook zwolsevioolschool.nl/docent/adriaan-stoet/.

Harold Kooij, pianist, is een energieke muzikale duizendpoot. Hij kan jazz, pop en musical combineren met klassieke muziek. Met verschillende concerten en cd-opnames en als arrangeur heeft hij zijn naam gevestigd. Harold staat bekend als veelzijdig improvisator en begeleider van grote muziekprojecten. Lees meer: haroldkooij.nl/.

Kortweg: zomerconcert, Oude Blasius, Delden, zondag 16 juni 2019, 15:30–17:00 uur. In de voorverkoop: voor leden €10, voor niet-leden €12 (op NL45 RABO 0317 6914 14). Voorverkoop-loket: The Read Shop Delden. Aan de kerk op 16 juni, vanaf 14:30 uur: voor leden €12, voor niet-leden €14. Vrije toegang voor jongeren t/m 16 jaar.

Of bekijk de website www.cultuurvrienden-oudeblasius-delden.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 14,00 Entreeprijs
  • € 10,00 Prijs voor leden
  • € 12,00 Prijs voor niet-leden

Leden en niet-leden prijs in voorverkoop.
T/m 16 jaar gratis toegang.

Locatie

Grote of Oude Blasiuskerk

Adres
Kerkplein 3, 7491BM Delden
Website
www.blasiusdelden.nl

Tip je vrienden

facebook twitter