Festivent

Zin in een leuk en verrassend uitje? Bezoek dan in het weekend van 15 en 16 juni hét Festivent bij Huis Verwolde. Je wordt gegarandeerd getrakteerd op een flinke dosis entertainment en de leukste activiteiten, met op de achtergrond het imposante Huis Verwolde.

Geniet van bijzondere producten, live acts, straattheater, workshops, werelds eten en nog veel meer op het fraai aangeklede landgoed van Geldersch Landschap & Kasteelen.

Zoveel te doen en te beleven
Het Festivent bij Huis Verwolde staat garant voor een feestje voor het hele gezin. Kijk naar circusacts op een groot pistekleed, maak kennis met kunst van gerecyclede materialen, luister naar een spannend verhaal of blaas mega bellen. Daarnaast zijn er ook ‘guilty pleasures’ waaronder ‘The vinyl booth’, waar vaders en moeders hun kinderen met magische vinylplaatjes kennis laten maken met de muziek uit hun tijd. Of luister en kijk vanaf je picknickkleed naar singer-songwriters. Maak daarna nog een rondje bij de vele marktkramen voor de leukste producten en geniet Bourgondisch bij één van de foodtrucks.

Waar en wanneer?
Op zaterdag 15 en zondag 16 juni is het landgoed van Huis Verwolde het decor van het evenement. Je bent van 11-18 uur van harte welkom. De toegangsprijzen bedragen € 8,50 voor volwassenen en € 5,- voor kinderen tot en met 12 jaar. Museumkaarthouders en donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen betalen € 4,- per persoon. Kinderen kunnen bovendien onbeperkt limonade drinken. Wil je het huis ook van binnen bekijken? De toegang tot Huis Verwolde is gratis als je het Festivent bezoekt. Tickets voor het Festivent zijn te bestellen via www.glk.nl/verwolde.

Of bekijk de website verwolde.glk.nl/

Wanneer

  • 15 jun - 16 jun 2019
    • dagelijks | - uur

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs
  • € 8,50 Entreeprijs Volwassenen
  • € 4,00 Prijs voor leden

Locatie

Huis Verwolde

Adres
Jonker Emilelaan 4, 7245TL Laren
Telefoon
0573-401825
E-mail
Website
verwolde.glk.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter