Open dag Muziekschool Hof van Twente

Muziekschool Hof van Twente opent haar deuren om jong en oud(er) te laten zien hoe leuk het is om zelf muziek te maken en hoe groot het aanbod aan muziekonderwijs in de gemeente Hof van Twente is.

Zelf een instrument bespelen? Leren zingen of dansen? Vragen stellen over wanneer, hoe en waar? Het kan allemaal bij de Muziekschool Hof van Twente. Kom een kijkje nemen op de Open Dag op zaterdag 25 mei aanstaande tussen 14 en 17 uur en ontdek wat de muziekschool allemaal te bieden heeft. De open dag vindt plaats in De Reggehof, de hoofdlocatie van de muziekschool.

Er zullen veel docenten aanwezig zijn om aspirant-leerlingen en ouders wegwijs te maken in het aanbod aan muziekonderwijs in de Hof van Twente. Zo kunnen kinderen instrumenten uitproberen en kunnen er vragen worden gesteld over aanvangsleeftijden, de keuze van een instrument en de verschillende locaties in de Hof waar lessen worden gegeven.

En natuurlijk is er op die dag ook een hoop muziek te horen. Er zijn diverse korte optredens, en dansdemonstraties. De Open Dag begint om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Iedereen is welkom!

Bekijk hier de flyer.

Of bekijk de website www.muziekschoolhofvantwente.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter