Vinylmarkt Diepenheim

Op zondag 7 juli vindt de jaarlijkse vinylmarkt plaats. Een echte verzamelaar moét in Diepenheim zijn geweest voor die ene single of lp, die nog niet in de verzameling zit.

Tijdens de vinylmarkt is het plein onder platanen omgebouwd tot een marktplein en kunnen liefhebbers snuffelen tussen het ruime aanbod boeken van de bibliotheek dat jaarlijks verkocht worden en de diverse aanbieders van vinyl. Want een echte verzamelaar komt naar de Herberg om zijn collectie compleet te maken. Succesvolle edities van de markt in voorgaande zijn het bewijs hiervan.

De langspeelplaat (LP) is door een come-back niet meer weg te denken uit het huidige muziekscene. Steeds meer ‘Gouwe Ouwe’ worden opnieuw geperst en ook nieuwe items verschijnen op LP. Voor de echte muziekliefhebbers is de LP natuurlijk nooit weg geweest. Jazz, Blues, R&B, Rock&Roll, Beat, Punk, Funk, Reggae, Country, Nederbeat, Indo Rock, Hard Rock, enz. Het is er allemaal. De beurs heeft een flink aanbod goede, leuke maar ook zeldzame exemplaren.

De organisatie richt zich met de vinylmarkt op de liefhebber die telkens op zoek is naar ontbrekende stukken in hun collectie. Particulieren zijn ook van harte welkom en kunnen zich aanmelden bij Marian Zwiers: . Een plek kost € 10 en een kraam € 27,50.

Heerlijcke Markt Diepenheim
Tijdens deze editie is er ook een Heerlijcke Markt bij Herberg de Pol. Heerlijcke Markt Diepenheim is een lifestyle markt, waar een gevarieerd aanbod van creatieve, ambachtelijke en duurzame producten te vinden is. Tevens biedt de markt ruimte aan kunstenaars en muzikanten om zich aan het publiek te vertonen. Natuurlijk zijn er ook proeverijen van verschillende ambachtelijke producten.

Of bekijk de website www.diepenheim.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Plein onder de Platanen

Adres
Plein onder de Platanen, Diepenheim

Tip je vrienden

facebook twitter