Pleinmarkt

De oergezellige jaarlijkse Pleinmarkt op het Hofkerk-plein bij de Klokkenkamp vindt zaterdag 18 mei a.s. weer plaats. Ongetwijfeld weer een feest voor koopjesjagers!

Het aanbod bestaat uit leuke spullen en curiosa, boeken- en platen, home-made koek, taart, jams, chutneys, bloemstukken en workshops. Op het terras kun je koffie drinken en/of genieten van heerlijke zelfgemaakte gerechten. En zoals bezoekers gewend zijn is er natuurlijk ook weer het aloude ‘Rad van Avontuur’ met leuke prijzen.

De Roos Dagbesteding en de Wereldwinkel hebben beide een eigen stand en vanaf ca. 11 uur bakken statushouders vers brood in een buitenoven.

Achter de Klokkenkamp wordt een speciale Kids-Plaza ingericht met o.a. een kleedjesmarkt, straattekenen, spelletjesparcours. Op de kleedjesmarkt kunnen kinderen van de basisschool vanaf 9 uur gratis hun spullen verkopen.

Spullen inleveren voor de pleinmarkt?
Heb je leuke spullen in huis die je niet (meer) gebruikt of waar je eigenlijk wel vanaf wil, dan kun je die inleveren voor verkoop op onze Pleinmarkt. Alleen verkoopbare spullen worden geaccepteerd. Denk aan ongebruikte cadeaus, potten, pannen, serviesgoed, glaswerk, boeken, platen, huishoudelijke apparaten, klein meubilair, antiek, kunst en curiosa. Lever deze in bij de Hofkerk/Klokkenkamp op de volgende momenten:
- woensdag 15 mei 15– 17 uur
- donderdag 16 mei 15–17 en 19–21 uur
- vrijdag 17 mei 10–12 uur

De opbrengst wordt besteed aan zonwering in de glazen hal waar de wekelijkse inloop plaats vindt en/of voor de aankleding van het kerkplein. Onverkochte spullen gaan naar de Kringloop Outlet in Goor.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Hofkerk

Adres
Diepenheimseweg 2, 7471LX Goor
Telefoon
0547-272337
Website
www.hofkerkgoor.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter