Film: Stan & Ollie

Op woensdag 2 oktober 2019 presenteert Het Beaufort de film, Stan en Ollie. Veel woorden hebben ze niet nodig, de twee komieken die decennialang een duo vormden. Laurel en Hardy zijn volkomen op elkaar ingespeeld.

Ze zijn vertrouwd met elkaars zwakheden. Hardy, de dikke, gaat graag een potje golfen, wedt op racepaarden, eet en drinkt te veel en o ja, trouwen en scheiden doet hij ook iets te vaak. Verder maakt hij zich over weinig zaken druk, in tegenstelling tot Laurel, de dunne, die alles bij voorkeur tot in de puntjes regelt. Laurel is het werkpaard van de twee, degene die scènes schrijft en eraan blijft schaven tot ze precies grappig genoeg zijn. Aan het begin van Stan & Ollie, in 1937, is hij ook degene die een beter contract probeert te bedingen, met meer eigen invloed en deling in de winst. Het loopt anders en het duo, dan op het hoogtepunt van hun succes, gaat zelfs tijdelijk uit elkaar.

De voorstelling begint om 20.00 uur en de entree bedraagt € 7,50 inclusief een pauzedrankje. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Of bekijk de website www.hetbeaufort.nl/agenda/beaufort-draait-film-stan-en-ollie/

Wanneer

Prijzen

  • € 7,50 Entreeprijs

Locatie

Cultureel Centrum Het Beaufort

Adres
Burgemeester De Beaufortplein 1, 7475AG Markelo
Telefoon
0547-769025
E-mail
Website
www.hetbeaufort.nl

Tip je vrienden

facebook twitter