Try-out | Malakoff

Italiaanse clowns, performers en straattheatermakers Michele Fois en Luca Belleze werken in de Werkplaats Diepenheim aan het project Oasis. Vanuit hun interesse in het onderzoeken van de menselijke eenzaamheid door de ogen van een clown, komt de nieuwe voorstelling tot stand. Benieuwd? Kom naar de try-out.

Na hun residentie eerder dit jaar in Diepenheim, zijn ze sinds deze week weer terug in de Werkplaats om hun nieuwe act verder te ontwikkelen. Tot zondag 5 mei werken de veelzijdige artiesten hier aan hun show die vervolgens op internationale plekken getoond zal worden.

Zondag 5 mei om 14.00 uur, tegelijk met de Heerlijcke Markt Diepenheim, geeft Malakoff een try-out in de Werkplaats aan de Hagen 3 te Diepenheim. Iedereen is van harte welkom om gratis (vrije gift) dit toonmoment te komen bekijken.

Werkplaats Diepenheim
Het hele jaar door verblijven er diverse artiesten, kunstenaars, muzikanten en andere performers met uiteenlopende disciplines in Werkplaats Diepenheim om te werken aan een voorstelling of act. Zij repeteren achter gesloten deuren, maar aan het einde van deze residentieperiode zetten zij, als het even kan, de deuren open om een try-out aan het publiek te geven. Ze presenteren een kijkje in het werkproces en de voorstelling waarmee ze vervolgens door het hele land of zelfs internationaal in het theater, in het circus of op straattheaters staan.

Of bekijk de website www.diepenheim.nl/

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Werkplaats Diepenheim

Adres
Hagen 3, 7478AJ Diepenheim
Telefoon
0547-352122
E-mail
Website
werkplaatsdiepenheim.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter