Filmhuis Alleman: Figlia Mia

Op dinsdag 7 mei 2019 draait de film Figlia Mia in het filmhuis Alleman. Figlia Mia schetst een verhaal over onvolmaakt moederschap en onlosmakelijke banden.

De verlegen Vittoria heeft een hechte band met haar liefhebbende moeder Tina (Valerio Golino). Hun rustige leven op Sardinië wordt volledig op zijn kop gezet wanneer het jonge meisje ontdekt dat het lokale feestbeest Angelica (Alba Rohrwacher) haar biologische moeder is. Wanneer Angelica gedwongen wordt om te verhuizen vanwege financiële problemen, vraagt ze om Vittoria te mogen ontmoeten. Tina vindt dit goed, in de veronderstelling dat Angelica binnenkort de stad zal verlaten. Tegen Tina’s wil brengen Vittoria en Angelica steeds meer tijd samen door en wordt hun band steeds sterker.

"Actrices Alba Rohrwacher en Valeria Golino zijn voortreffelijk als moeders, maar vooral de metamorfose van dochter Vittoria maakt indruk. Het lijkt wel of actrice Sara Casu in de loop van de film daadwerkelijk volwassener en wijzer wordt." (★★★★de Volkskrant)

Of bekijk de website www.reggehof.nl

Wanneer

Prijzen

  • € 6,00 Entreeprijs

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter