Winters Genieten Goor

Zondag 15 december is er tijdens Winters Genieten Goor tussen 12.00 uur en 17.00 uur van alles te beleven! Van kerstmarkt tot vuurkorven, van kraampjes tot attracties. Kom in Kerst- en winterse sferen.

Het afgesloten centrum van Goor wordt omgetoverd tot kerstmarkt. Naast de winkels die hun waren ook op een kraam aanbieden, zijn er ook particuliere kraamhouders aanwezig. De organisatie zorgt voor de ultieme kerstbeleving. Er is van alles te beleven!

Lasergame
Eén van de grootste trekkers is de Lasergame Arena. Ter hoogte van het politiebureau kunnen groepjes kinderen (maar ook volwassenen) het gratis tegen elkaar opnemen in een Christmas Lasergame Arena. De Arena is 12x12 en overdekt. Je stapt letterlijk de lasergame binnen met kerstmuziek en rookeffecten.

Draaimolen, op de foto en croissantjes bakken
Ook aan de kleinere kindjes is gedacht: er is vliegtuigje/draaimolen waar in gestapt kan worden. Ga ook eens voor het green screen staan, zodat de wonder fotograaf een mooie kiekje van jullie kan maken, die je ook nog eens direct mee kunt nemen! De scouting is aanwezig om kinderen te begeleiden met het bakken van een croissantje op het vuur.

Xmas Disco
Ter hoogte van de Tapperij/Jonny’s en De Buurman wordt een ware buiten (Xmas) disco gerealiseerd met DJ Cem East.

Kerstkoets
Nieuw dit jaar is de kerstkoets. Bij Zippytoys/Sigrid vind je de halte waar je in en uit de koets kunt stappen. De koets met paarden ervoor, maakt een kort ritje (gratis).

Goors dweilorkest de Hofbloazers, artiesten Sjoowavond en Ditis Goorus
Het dweilorkest komt dit jaar uit Goor! De Hofbloazers trekken door het centrum met hun gezellige muziek. Geniet ook van de Sjoowavond artiesten in de tent van CV Sterzo. In De Reggehof kan iedereen meezingen met een A Meezing Christmas-festijn van Ditis Gôôrus en kinderkoor Kick-It.

Kerstman
Natuurlijk is ook dit jaar de kerstman weer aanwezig. Hij loopt door Goor en de kinderen voorzien van iets lekkers. Ook de kerstengelen zijn er weer bij. Voor de gelegenheid is kindercircus Caroly omgedoopt tot Kerstcircus Caroly, dat de bezoekers versteld zal doen staan van de meest geweldige acts en capriolen.

Foodtrucks en horeca Natuurlijk is er ook aan de innerlijke mens gedacht. Naast de plaatselijke horeca zijn er een aantal foodtrucks aanwezig met oliebollen, warme wafels, glühwein, friet & snacks, Thaise cuisine en Caribische specialiteiten.

Koopzondag
Tijdens de kerstmarkt Winters Genieten zijn ook de winkels geopend.

Of bekijk de website www.wintersgenietengoor.nl/

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Centrum

Adres
Grotestraat, Goor

Tip je vrienden

facebook twitter