Koningsdag Diepenheim

Jeugd- en Jongerenwerk Diepenheim houdt zaterdag 27 april zijn jaarlijkse Koningsactiviteiten. Een leuk ochtend-programma voor onze jongste leden met hun ouders en grootouders. ’s Middags is er wederom een uitdagende route voor alle mensen die ons mooie land op de fiets willen bewonderen.

De jaarlijkse activiteiten zijn fiets versieren en een fietstocht. Om 10.00 uur kan het traditionele fiets versieren beginnen in het BinnensteBuitenBos! Alle kinderen mogen gratis meedoen. Jeugd- en Jongerenwerk zorgt voor allerlei spullen zodat de fiets een mooi oranje kunstwerk wordt.

Aansluitend gaat de Diepenheimse Harmonie voorin een optocht met alle kinderen en de versierde fietsen door het centrum van Diepenheim. En eindigen bij WoZoCo, om daar samen een broodje knakworst te eten en wat te drinken. Ook mogen kinderen dit jaar met hun fiets door het WoZoCo om ze te showen aan alle bewoners.

Om 13.00 - 13.30 uur start de Oranjefietstocht bij de Mölnhöfte. De fietstocht leidt je door de schitterende omgeving van Diepenheim. Er is een route van ongeveer 15 kilometer en een van ongeveer 25 kilometer uitgezet. Tijdens de tocht krijgt u nog een vragenlijst voorgeschoteld. Degene die de meeste vragen goed weet te beantwoorden, maakt kans op een leuk prijsje van een van onze sponsoren. De fietstocht eindigt dan weer bij de Mölnhöfte. Daar krijgt u een consumptie aangeboden. Deelname voor de fietstocht is €1,50,- per persoon.

Voor meer informatie: Facebookpagina Nooit Gedacht Diepenheim

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Deelname Oranjefietstocht: € 1,50,- per persoon

Locatie

BinnensteBuitenBos

Adres
Kuimgaarden, Diepenheim
E-mail
Website
www.binnenstebuitenbos.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter