Koningsdag Markelo

Koningsdag wordt ook in Markelo uitbundig gevierd! De oranjevereniging in Markelo organiseert verschillende activiteiten voor de inwoners van Markelo en andere belangstellenden.

De dag start om 8.00 uur wanneer de kerkklokken luiden en de vlag in top wordt gehesen voor Het Beaufort. Trompettisten van muziekvereniging De Fanfare Markelo spelen aansluitend enkele muziekstukken waaronder natuurlijk het Wilhelmus vanaf de silo van ABZ Diervoeding.

Van 10.00 tot 12 uur wordt voor de Markelose basisschooljeugd op het feestterrein bij de Haverkamp een kindersurvival georganiseerd. Gelijkertijd start in de zaal van De Haverkamp het seniorenprogramma met cabaret en zang door theaterduo Een en Ander. De entree bedraagt hiervoor €5,- per persoon inclusief koffie met oranjesoes, consumptie en een oranjebittertje.

Op het feestterrein is er van 10.00 tot 18.00 uur kermis. Met verschillende activiteiten zoals een schiettent, minidraaimolen, touwtje-trekken en nog veel meer..

Vanaf 13.15 uur start het programma voor de buurten die zich opgegeven hebben voor de traditionele Zeskamp.

In de avond wordt de dag afgesloten met de Soundmixshow. Zangtalenten uit de deelnemende buurten gaan met elkaar de strijd aan en zullen met verrassende acts op het podium staan!

Wanneer

Locatie

De Haverkamp

Adres
Stationsstraat 28, 7475AM Markelo
Telefoon
0547-361292
E-mail
Website
www.de-haverkamp.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter