Midzomerfeest Bentelo

De jaarlijkse Midzomerfeesten Bentelo zijn een begrip in de regio. Ook dit jaar staat het feest weer garant voor veel plezier voor jong en oud met de crazy car crash, muziek en kermis!

De Midzomerfeesten in Bentelo zijn in aantocht! Een zomerfeest met veel creativiteit en diversiteit voor bewoners en bezoekers uit de regio.

Programma
Vrijdag 5 juli 2019
Vanaf 16:00 uur Vrimibo (=VrijdagMiddagBorrel)
Je komt thuis van je werk en hebt een zware dag, of misschien wel zware week achter de rug. Dan verdien je toch een lekkere koude tarwesmoothie of een druivensapje? En wat is er nou leuker dan dit samen met zoveel mogelijk vrienden, buren, familie en collega’s bij de Midzomerfeesten te doen?! Tijd voor de VrijdagMiddagBorrel vanaf 16.00 uur!

thankgoditsfriday

The Given Horse XL
Radio 3FM noemde het ‘Een stoerdere versie van Acda en de Munnik’. The Given Horse bestaat uit het duo Johannes Peetsma en Marius van der Leij. En om het nog meer energie te geven hebben ze de krachten gebundeld met Jorik de Heij en Sam Haug. Samen zijn zij THE GIVEN HORSE XL. Verwacht een knallende energie die van het podium spat met de beste hits van vroeger tot nu in een fijn akoestisch jasje.

ietsmeteengegevenpaard

House of Rock
Stel dat Nirvana een cover zou spelen van DJ Paul Elstak…Met dat idee gingen de muzikanten van partyrockband ‘House Of Rock’ driftig aan de slag. Muzikanten die hun sporen in het rockcircuit al ruimschoots verdiend hebben, hebben hun krachten gebundeld om de ‘guilty pleasures’ van de jaren ‘90 te laten herleven op een manier zoals je dit nog nooit hebt beleefd! House classics van DJ Paul Elstak tot Scooter en van SNAP tot 2 Unlimited vliegen in razendsnelle medley’s om je oren. Geen keyboards, geen computers, maar ronkende gitaren en een explosieve ritmesectie!

ravenisleven

Lampegastuh
Een DJ uit Den Haag en een DJ/MC uit Eindhoven, dat is de formule des feest voor Lampegastuh. Per toeval belandden de twee samen op een podium, waarna ze al gauw vaker samen de bühne beklommen. Sindsdien weten ze elke kroeg, tent, club of festival vakkundig af te breken!

Zaterdag 6 juli
Zaterdagavond stapavond
Zaterdagavond volop feest in twee tenten vanaf 21.00 uur, entree € 10,-. Check hieronder het muziekprogramma.

Chivv
Chivv, oftewel Chyvon Pala, bracht op 15-jarige leeftijd al zijn eerste nummer uit, samen met Henk Mando (aka Henkie T) als ‘Sawtu Boys Money Gang’ (SBMG). Sindsdien maakt deze Amsterdammer hit na hit met vele andere artiesten, waaronder ‘Ze willen mee’ met Hardwell, Bizzey en Lil’Kleine en ‘Huts’.

Rooie Jager Roodshow ft special guests
“Klop-Klop” “Uh ja Hallo, wie is daar? “ “De Rooie Jager met zijn vrienden van de Roodshow en we komen de hele tent even op de kop zetten!” “Ah fijn! gezellig!” De ROOIE JAGER ROODSHOW is een rondtrekkend circus vol muzikale curiositeiten, gedreven door #ambiance en NOZEM OIL met smerig lekkere mix van topmuziek. Verwacht een wervelwind aan gekkigheid, malligheid, lompigheid en gezelligheid aangevuld met zinderende spelshows en dikke PRIJZENNNN!

Luftwaffel
Luftwaffel is een DJ act met dikke beats, live instrumenten en een shitload aan special effects en gekke stunts. Een party-collective, klaar om elke club, festival of feesttent plat te bombarderen. Verwacht een show vol dikke beats en vette meezingers. Veel afwisseling en gegarandeerd feest.

Donfetti
DONFETTI aka Confetti aka Sloopkogels aka DJ Robbá Rovega & MC Wes-L. Deze twee hyperactieve artiesten gecombineerd resulteert altijd in één groot gekkenhuis en logischerwijs hebben ze daarom besloten voortaan als twee-eenheid DONFETTI door het leven te gaan. DONFETTI neemt je mee op een tour langs alle muziekstijlen. Urban, house, eclectisch, hardstyle en alles er tussen in, zolang het partygehalte maar zo hoog mogelijk is. Verwacht de beste muziek en de meeste kilo’s aan confetti.

Harry
Dé energieke stuiterbal met een focus op FEEST! Hij maakte zijn school niet af. Na oneindige discussies met zijn leraar Nederlands bleef hij Feest met een hoofdletter F schrijven. Hij besloot zich volledig te storten op een toekomst als DJ. Met meer dan 200 boekingen per jaar in binnen- en buitenland is hij een DJ die alle hits van de laatste 20 jaar in een ongekend snel dans-, zing- en drinkbaar tempo voorbij laat komen. Dat Harry vandaag de dag nog steeds Feest met een hoofdletter schrijft, neemt niemand hem meer kwalijk. Er is namelijk niets mis met zijn Feestkunde.

Zondag 7 juli
Crazy Car Crash
Vanaf 10:00 uur
Al sinds 1996 maakt dit spectaculaire evenement deel uit van de Midzomerfeesten in Bentelo: de Crazy Car Crash! Met tegenwoordig een Auto Rodeo en uiteraard de Banger Race. Veel spektakel, muziek, show en gezelligheid langs de baan! Entree € 8,-, tot 12 jaar gratis. #mostdestroyedcar

Vanaf 16.00 uur
Zondagmiddag Bentelo; een begrip in de regio. Feest, gezelligheid, muziek, voor jong en oud. #supersunday

Hard2Get
Waylon en Ali B weten inmiddels dat Hard2Get er één groot feest van maakt! Met hun deelname aan The Voice of Holland, was Hard2Get de eerste coverband ooit die meedeed aan het razendpopulaire TV programma! De beste tracks van het moment in één medley. De allerlaatste hits van Ronnie Flex en Kraantje Pappie. Daarna meezingen met de rockklassiekers van vroeger om vervolgens over te gaan op het Hollandse Levenslied of dikke Hardstyle stampers. . Fris en explosief walsen deze vrienden jouw feest plat. Na het feest wil je ook hun vriend worden.

never2late2party

Otto Lagerfett
Otto Lagerfett, de beste Schlagerzanger van dit moment, laat oude Schlagermuziek herleven en speelt in no time de zaal zo plat als een oude Duitse mark. Zijn eerste instrument was een kleine Mundharmonika waarmee de jonge Schlagerkönig luid meespeelde op allerlei muziek. Dat Otto met zijn optredens in voorprogramma’s van grote sterren niet lang onopgemerkt kon blijven, moge duidelijk zijn. Na een aantal weken werd hij al angeruffen door de grote bekende Duitse talent scout Klaus von Lippe Biesterfeld. En het begin van de carrière van de Duitse schlager star was daar!

Blue Shoes
Deze 6 koppige band uit Bentelo zorgt voor het ultieme vermaak voor zowel jong als oud. Van Elvis tot aan Bløf tot aan CCR. Je herkent ze meteen bij het zien van de bewegende blauwe schoenen op het podium! Samen met het publiek maken ze er een fantastisch optreden van!

The Bentleys
Al die swingende hits uit de 50’s & 60’s die ook achttien jaar na de eeuwwisseling nog uit de radio knallen. Onvergetelijke classics die de dansvloer nog altijd vol krijgen; die je soms meezingt met tranen in je ogen. The Bentleys spelen ze live; met de sound van toen en de attitude van nu. Vijf podiumbeesten, strak in pak, met de authentieke instrumenten en verbluffende samenzang. Ze komen allemaal voorbij: Twist & Shout, Jumping Jack Flash, Johnny B Goode, Great Balls Of Fire. Moeten we doorgaan? The Beatles, The Stones, The Kinks, The Killer, The King… The Bentleys nemen je mee in een muzikale rollercoaster.

thesixtiesrock

MoNoMaN oNeMaNbaNd
MoNoMaN oNeMaNbaNd is de eenmansformatie van de Hengeveldenaar Lennard Kiezenbrink, die we allemaal kennen van Poor John en Dokter Watjes. Muziek kruipt waar het niet gaan kan, helemaal bij Lennard. Hij ging in zijn eentje verder, met gitaar in plaats van bas. Van The Rolling Stones tot Johnny Cash en van Herman Brood tot Elvis. Zweterige, dampende rock ’n roll!

Of bekijk de website www.midzomerfeesten.nl

Wanneer

  • -

Locatie

Feestterrein

Adres
Bentelosestraat 42, 7497MP
E-mail
Website
midzomerfeesten.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter