Goors School- en Volksfeest

Tijdens het Goors School- en Volksfeest is Goor vier dagen in de ban feest. Kermis met veel attracties, muziek, kinderoptocht en op zondag de grote optocht met als afsluiter de Goorse Rellie.

Vier dagen is Goor in de ban van feestvieren. Kermis met vele attracties is donderdag vanaf 15.00 geopend, de overige dagen vanaf 14.00. Op de slotdag is er een Groot Allegorische Optocht.

Donderdag 27 juni 2019
Kermis open vanaf 15.00 uur
Fat Skool, 21.00 – 01.00 uur, in de feesttent
Schoolfeest zonder een Goorse band is niet voor te stellen. Deze gelouterde muzikanten maken er weer een geweldig muzikale avond van met een repertoire waar alles voorbij komt. Fat;s Cool zal op de eerste Schoolfeestavond de Tente gelijk doen dampen. 100% live door vele muzikanten. Een echte Goorse avond. Thuisblijven is geen optie!

Vrijdag 28 juni 2019
Kermis open vanaf 14.00 uur
Borreluurtje met Perfect Showband, 16.30 – 02.00 uur, in de feesttent
Vanaf 16.30 uur borreluurtje met de Perfect Showband! Ze worden de meest succesvolle band uit het oosten van Nederland genoemd. En dat niet zonder reden. Perfect is een zeer dynamische band met jaren lange ervaring dat zicht uit in muzikaliteit, veelzijdigheid en 100% live beleving. Hits van toen tot de hedendaagse top50! De dak van de Tent kan eraf. De 6 multi instrumentalisten zullen op het podium staan tot 02.00 uur. Alles staat in teken van interactie met het publiek om er samen een geweldige avond van te maken.

Zaterdag 29 juni 2019
Kermis open vanaf 14.00 uur
Het grote Schoolfeest-Familie-Festijn, 16.00 – 19.00 uur, in de feesttent↵: Reünie en Familie middag met Apollo
Het dit jaar jubilerende Apollo is de trots van Goor op de zaterdagmiddag. Ze zijn niet meer weg te denken uit de Tent. Apollo wordt aangevuld met Goorse muzikanten en nieuwe, verrassende artiesten die je deze middag meenemen op een muzikale reis.Kijk ook op: www.apollogoor.nl.

Roel Zweers is Tiroler deejay Marc Wiese, 19.00 – 21.30 uur, in de feesttent.
Hij draait meestal voor veel mensen aan lange tafels, voorzien van grote glazen weisswein en forse pullen bier. Marc is gevraagd de muzikale invulling voor de zaterdagnamiddag/vooravond te verzorgen onder het mom “Auf Geht’s” en dat gaat zeker lukken. Hij draait de allerbeste volkstümliche muziek, schlagers en après-skihits uit de Alpenlanden en is altijd op zoek naar een nieuw volumerecord met de yell ‘Zicke-zacke, Zicke-zacke Hoi, Hoi, Hoi!’. Doel: Altijd maar weer de Tent precies in de juiste stemming krijgen!

X-Static, 21.30 – 02.00 uur, in de feesttent
X-Static zijn graag geziene gasten in de Goorse feesttent. De band speelt gave shows, hebben een fantastische lichtshow, topkwaliteit geluidsapparatuur en gedreven mensen op (en om) het podium. Dit zorgt ervoor dat ze een serieuze naam zijn geworden in het covercircuit. Maar ze zijn nog lang niet klaar. Ze willen meer en gaan onverminderd door naar de absolute top.

Zondag 30 juni 2019
GROTE ALLEGORISCHE OPTOCHT, vanaf 11 uur, opstelling in de Irisstraat, Stationslaan en Waterstraat
Thema: De Omgekeerde Wereld 13.00 Start Optocht
Route: Stationslaan, Diepenheimseweg, Kerkplein, Kerkstraat, Van Kollaan, H. Heijermansstraat, Laarstraat, Grotestraat, Schoolstraat, Iependijk, Lindelaan, Deldensestraat, Julianaplein, Hengevelderstraat, Molenstraat, waarna de ontbinding van de optocht plaatsvindt bij de kruising Voorstraat/Molenstraat.

PPM Band, 15.00 – 24.00 uur, in de feesttent
Waar ze ook komen, ze worden geroemd om hun muzikaliteit en ongewoon gezellige interactiviteit. Het is altijd feest met een vet gouden rand! Ze zijn gewoon leuk, gezellig en interactief (en verrekte goed ;-). Ze spelen alles, vaak in razend tempo en ook op verzoek via SMS. Ze kunnen elk repertoire en publiek aan en spelen avondvullend. Geen voorgeprogrammeerde sets waardoor ze flexibel zijn en zich kunnen aanpassen (en dat doen ze dan ook!). Dit maakt dat het altijd (altijd!) een ongewoon goed en gezellig feest wordt. En ja, als je dan een superbabe als Loes in je gelederen hebt, wat wil je dan nog meer? Kijk ook op: www.ppmband.nl.

Prijsuitreiking optocht, 19.30 uur, in de feesttent
Aansluitend knallen we tot 24.00 door met de PPM Band en sluiten we uiteraard op spectaculaire wijze af met het Goors Victorie.

Entree is alle dagen gratis!

Of bekijk de website www.schoolfeest.com/

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Schoolfeestweide

Adres
De Höfte, 7471DK

Tip je vrienden

facebook twitter