Kerstmarkt Diepenheim

Let op! Vanwege het coronavirus zijn er verschillende maatregelen getroffen door het Nederlandse Kabinet. Alle evenementen, voorstellingen, bijeenkomsten en activiteiten in Nederland worden tot 1 september geannuleerd. Weekmarkten mogen vooralsnog wel doorgaan.

Zoek je de perfecte plek voor originele kerstcadeaus, spullen om je huis nog gezelliger te maken, allerlei lekkernijen en een compleet programma muziek, theater en andere optredens? Kom dan zondag 8 december naar de sfeervolle kerstmarkt in Diepenheim.

Het culturele programma belooft ook veel goeds. Heel de Hof komt samen in Diepenheim, want te gast zijn het jeugdkoor van De Dutch Music Barn uit Markelo, Top.nl uit Goor en de Deldense Kerstmutsen met een verrassend repertoire, de Mirreweenterhoornbloazers Goor-Diepenheim zullen door het Stedeke schallen en misschien vangt u wel een glimp op van de Drie Wijzen en de Kerstman. Voor de allerkleinsten is er een draaimolen en voor durfals staan ook dit jaar de ezeltjes klaar om op te rijden. Tevens zijn deze middag de winkels en galeries geopend. Toegang is gratis.

Geen wonder dus, dat de Diepenheimse kerstmarkt een absolute "must" is geworden. Tot ver buiten de grenzen van de regio is de markt bekend en geliefd omwille van zijn buitengewoon gezellige sfeer. Een dag die mede mogelijk wordt gemaakt door de vele vrijwilligers, zoals de Verkeersregelaars Diepenheim en de Diepenheimse Schutterij, deelnemers en sponsoren!

Parkeren
In Diepenheim zijn er een aantal plaatsen waar u kunt parkeren. Verkeersregelaars verwijzen u naar deze plaatsen.

Tevens zijn alle winkels en galeries open en is er deze dag een Kastelenwandeling waarbij gestart kan worden tussen 10.00 en 13.00 uur in het Ottenhuis tegenover Cultuurcentrum Herberg de Pol, aan de Raadhuisstraat in Diepenheim.

Informatie met betrekking tot het huren van een kraam kun je vinden op www.ovdiepenheim.nl. De sluitingsdatum voor het aanmelden is 15 november.

Of bekijk de website www.ovdiepenheim.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Centrum

Adres
Grotestraat, 7478AB Diepenheim

Tip je vrienden

facebook twitter