Bohemian Rhapsody - De Queen Film

Het heeft even geduurd, maar 31 mei 2019 is het dan zover. De eerste samenwerking tussen Filmhuis Alleman en RH Events is een feit. Twee expertises, ieder vanuit hun eigen vakgebied, zorgen voor een heuse trip down memory lane. Back to the seventies & eighties met Queen.

Bohemian Rhapsody, de Queen film die nu nog in de grote bioscopen draait zal dan te zien zijn bij Filmhuis Alleman in de Reggehof in Goor. De film, goed voor vier Oscars, waaronder Beste Acteur en Beste Geluid moet je gezien hebben. Dit geldt ook voor niet Queen liefhebbers. Tussen het meezingen en het happen in een koninklijk broodje is er amper tijd om adem te halen.

Dankzij RH Events staat na afloop Queen Forever te popelen om de Queen-sfeer voort te zetten in de Theaterzaal. Stoelen gaan aan de kant, de benen kunnen gestrekt worden en een bar gaat de zaal in. Tijd om je onder te dompelen in een fantastische interpretatie van de legendarische Britse rockformatie met dito frontman Freddie Mercury.

Een show die iedereen versteld doet staan. Queen Forever stond al in een uitverkocht GelreDome, 31 mei staat Queen Forever in de Reggehof in Goor.

De voorverkoop is gestart, tickets zijn te koop via www.reggehof.nl/film of aan de kassa, op werkdagen geopend van 9.00 - 16.00 uur. Voorverkoop € 15,00 aan de deur € 17,50. De deuren zijn vanaf 17.00 uur geopend, de film start om 18.00 uur.

Of bekijk de website www.reggehof.nl/film/bohemian-rhapsody/31-05-2019-18-00

Wanneer

Prijzen

  • € 17,50 Aan de deur
  • € 15,00 Voorverkoop

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter