Hans Elzinga en Ruben Schaap

Op zondag 12 mei kan je vanaf 16.00 uur, onder het genot van een verfrissend drankje, ontspannen luisteren naar de live muziek van Hans Elzinga en Ruben Schaap.

Hans Elzinga maakt avontuurlijke gitaarmuziek aangevuld met fluit. Zoals hij zelf zegt: “Soms hemels, dan weer aards. Heel stilletjes, maar ook heftig. Om te bewegen en om bij weg te dromen. Maar altijd heel erg Hans.” Het belooft een kleine act met een groot(s) geluid.

Ruben Schaap stapte twee jaar geleden over naar Nederlandstalige muziek, en met succes. Zijn nieuwste release ZOET is sinds 1 maart te beluisteren op Spotify. De EP is onder meer opgenomen in de playlist ‘Je Moerstaal’, het gaat over drank, liefde en zijn beste vrienden. De 25-jarige singer-songwriter bracht vier jaar geleden zijn eerste EP uit, waarna hij onder meer werd gevraagd voor optredens bij 3FM en in het Gelredome.

Beide heren komen zondag 12 mei a.s. met hun gitaar naar de intieme setting in Diepenheim.

Over Liedjes in de Herberg
Luisteren naar de klanken van livemuziek, onder het genot van een drankje in het sfeervol ingerichte café van Herberg de Pol. Liedjes in de Herberg vindt elke tweede zondag van de maand plaats en is altijd gratis te bezoeken. Het biedt een podium aan muzikaal talent.

Of bekijk de website www.herbergdepol.nl/evenement/liedjes-in-de-herberg-3/2019-05-12/

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter