Hippolon voor het goede doel

Manege Snorrewind Markelo zet zich al jaren in voor een goed doel: Villa Joep. Villa Joep is het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. Naast een aantal andere activiteiten wordt er jaarlijks ook een Hippolon gehouden.

Hippolon
De Hippolon is een multisport die uit meerdere disciplines in estafettevorm bestaat, namelijk uit een springparcours te paard, fietsen en hardlopen. Dit jaar wordt de Hippolon gehouden op zondag 9 december. Teams bestaan uit drie deelnemers. Iedere deelnemer neemt een onderdeel voor zijn of haar rekening. Het springparcours bestaat uit zo’n zestien indoor (cross)sprongen, het fietsparcours gaat over het buiten crossterrein met een mountainbike over een lengte van ongeveer 2.5 kilometer en het loopparcours (binnen en buiten) gaat over het terrein van de manege en heeft een lengte van ca 1 kilometer.

Deelname
Het leuke is dat ook niet-ruiters mee kunnen doen en zich ook van hun sportieve kant kunnen laten zien. Deelnemers hoeven geen Snorrewind-ruiter te zijn, alle teams zijn welkom om zich in te schrijven! Ieder team zoekt zelf zoveel mogelijk sponsoren( minimaal € 25,00 per team). Het gehele bedrag wordt overgedragen aan Stichting Villa Joep. Meer info op www.snorrewind.nl/hippolon

Hapje en drankje
Er wordt tijdens de Hippolon ook aan de inwendige mens gedacht. Zo zijn er diverse lekkernijen te verkrijgen zoals soep, broodjes en glühwein. Ook worden er oliebollen gebakken en verkocht. De opbrengst hiervan gaat naar Villa Joep. De toegang is gratis en iedereen is welkom om de teams aan te moedigen.

Of bekijk de website www.snorrewind.nl/hippolon-voor-villa-joep/

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Manege Snorrewind

Adres
Borkeldweg 1, 7475RV Markelo
Telefoon
0547-361471
E-mail
Website
www.snorrewind.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter