SGW Snorrewind

SGW wedstrijden zijn bijzonder leuk om naar te komen kijken. De aankleedcommissie zorgt voor prachtige decoratie op en rond de hindernissen. De ruiters van Snorrewind kunnen jaarlijks meedoen met de onderlinge cross.

Op zaterdagmiddag worden er dressuurproeven gereden en de zondag zorgt traditiegetrouw voor een waar spektakel voor deelnemers en toeschouwers. De combinaties rijden eerst een springparcours en gaan daarna het crossveld in, waar tal van mooi aangeklede hindernissen van natuurlijke materialen staan. Op zondag kan er genoten worden van een prachtige crosscountry door bos en weide rondom de accommodatie. De combinaties zullen in galop een ruim 2 kilometer lange route afleggen, waarbinnen een aantal crosshindernissen genomen moeten worden.

De prachtig aangeklede natuurlijke obstakels zijn een sportief vermaak om te aanschouwen. Natuurlijk is het springen in de waterbak een jaarlijks terugkerend hoogtepunt. op deze zondag zullen de ruiters ook een springparcours afleggen. Een mooie gelegenheid om eens te komen kijken naar een SGW crosswedstrijd op het overzichtelijke terrein van Manage Snorrewind. Ook vanuit het strodorp kunnen toeschouwers onder het genot van een hapje of drankje genieten van het af te leggen traject.

Traditioneel wordt het Snorrewind Crossweekend afgesloten met een cabaret en jaarbeschouwing voor, door en over Snorrewinders en is er een veiling, waarvan de opbrengst naar het vaste goede doel van Snorrewind, Villa Joep gaat.

Of bekijk de website www.snorrewind.nl

Wanneer

  • -

Locatie

Manege Snorrewind

Adres
Borkeldweg 1, 7475RV Markelo
Telefoon
0547-361471
E-mail
Website
www.snorrewind.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter