Lammetjesdag met Paasbrunch

Op Tweede Paasdag vindt er een Lammetjesdag met Paasbrunch plaats bij Melkgeitenbedrijf Veelers in Hengevelde. De lammetjesdag begint met een heerlijke paasbrunch in de gezellige Schöppe. In de middag kan er geknuffeld worden met Lammetjes!

Vanaf 13.00 uur is het Melkgeitenbedrijf van de Familie Veelers open voor bezoek met diverse activiteiten voor groot en klein! Zoals o.a. skelterrijden, spijkerbroekhangen, geiten melken (met leuke prijzen), een ForFarmers bulkvrachtwagen. Via de skybox kunnen de geiten worden bekeken en speciaal voor deze gelegenheid zal de melkstal ook toegankelijk zijn.

Ook zijn er zijn broodjes met braadworst en hamburgers te koop, natuurlijk van eigen bokjes. Onder het genot van een drankje kan je luisteren naar gezellige muziek en heel veel lammetjes knuffelen!

Paasbrunch
De Paasbrunch begint om 11.00 tot 13.00 uur. Aanmelden voor de paasbrunch kan via . De kosten van de brunch is €15,- per persoon. Kinderen van 4 tot 14 jaar €7,50,- en kinderen t/m 4 jaar zijn gratis. Wees er snel bij want vol = vol.

Lammetjesdag
Entree voor de lammetjes is voor volwassenen €2,- en voor kinderen €1,- per persoon. De gehele opbrengst van deze dag gaat naar het goede doel Alpe d'HuZes/KWF.

Wanneer

Locatie

Melkgeitenbedrijf Veelers

Adres
Vondersweg 2, 7496PM Hengevelde
Telefoon
0547-333989
E-mail

Tip je vrienden

facebook twitter