Deeps Leesfeest

Na de aftrap van het traditionele, nationale Boekenbal op 22 maart start het hoogtepunt van een literair jaar: de Boekenweek. Aansluitend op deze jaarlijkse week waarin het boek centraal staat, presenteer De Heerlijckheid Diepenheim de eerste editie van het veel belovende Deeps Leesfeest.

Op de eerste editie van het Deeps Leesfeest ontvangt de Diepenheimse presentatrice Erna Lammertink de schrijvers A.L. Snijders, André Manuel, Paul Abels en (zijn nichtje) Thierry Abels. Zowel gasten uit het westen van het land, als uit (de omgeving van) Diepenheim komen deze avond aan het woord. Zoals ook voordrachtskunstenaar Wies Wassenberg uit het naburige Hengevelde. Ze kent tientallen gedichten uit haar hoofd en maakt op het Deepse Leesfeest een keuze daaruit met het boekenweekthema als leidraad.

De avond wordt verder opgeleukt met sketches van de Diepenheimse toneelvereniging Ons Genoegen. En Wieteke van Dort zorgt voor een muzikale noot. Begeleid door gitarist Ton Ouwehand en accordeonist Nico-Jan Beckers, laat de Nederlandse actrice, cabaretière en zangeres deze avond liederen van de Twentse dichter Willem Wilmink klinken.

De kaarten kosten €12,50 en zijn verkrijgbaar via www.diepenheim.nl en in Herberg de Pol. Bij aankoop van kaarten voor drie literaire avonden: Nico Dijkshoorn, Deeps Leesfeest en Peter Buwalda schuift u op 26 maart voorafgaand aan het Deeps Leesfeest, gratis aan bij de stamppotmaaltijd in Herberg de Pol.

Of bekijk de website www.herbergdepol.nl/evenement/deeps-leesfeest-2/

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 12,50 Entreeprijs

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter