Proeven en Fietsen - Maarkel en Meer

Genieten van het prachtige Twentse landschap én De Achterhoek. Je fietst afwisselend in Overijssel en Gelderland. De rustige landwegen en prachtige fietspaden leiden langs pittoreske boeren- bedrijven en verborgen plekjes. Riviertjes en beekjes kronkelen door het landschap. Onderweg bezoek je een aantal bijzondere bedrijven, waar een lekker hapje of drankje voor je klaar staat.

Lekker eten en drinken
Voor de start staat er koffie en thee met wat lekkers klaar. Onderweg is er e.e.a. te proeven en bij terugkomst kan er een lekker drankje gedronken worden in de tuin. Vanaf 15.30 uur is het Vennebekken aanwezig met een foodtruck. Een maaltijd is voor €15,- per persoon te nuttigen. Vooraf aanmelden hiervoor is prettig voor de organisatie.

Nieuw: Escape Room
Voor fervente puzzelaars is het mogelijk zich een weg naar buiten te vinden uit de Escape Room in Diepenheim, tegen gereduceerd tarief een leuke onderbreking van de route. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Opgeven kan via dit formulier.

Goede doelen
De fietstocht is georganiseerd door Lions Club Markelo-Lochem Mixed, wordt mede mogelijk gemaakt door lokale en regionale sponsoren. De opbrengst komt ten goede aan kledingbank Goed in Lochem en aan de Joanne Foundation.

Praktische informatie
Het start- en eindpunt van de fietstocht is bij de Schöppe aan de Oude Borculoseweg in Markelo/Stokkum. Er kan gestart worden tussen 10.00 en 12.00 uur. Kosten voor deelname is €15 voor volwassenen en kinderen t/m 12 jaar €7,50. Dit bedrag is inclusief koffie/thee vooraf en de aangeboden consumpties onderweg. Vooraf aanmelden voor deelname is wenselijk.

Voor meer informatie bekijk www.proevenenfietsen.nl.

Of bekijk de website www.proevenenfietsen.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 7,50 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
  • € 15,00 Deelnameprijs

De prijs is inclusief koffie /thee met wat lekkers bij de start en de hapjes en drankjes onderweg.

Locatie

De Schöppe

Adres
Oude Borculoseweg 7, Markelo

Tip je vrienden

facebook twitter