Moederdag bij Huis Verwolde

Met de rondleiding Schatten van Verwolde belichten we thematisch onderwerpen zoals het porselein, de schilderijen en het meubilair in Huis Verwolde. Extra: Moeders krijgen een verrassing als ze op moederdag Huis Verwolde bezoeken en deelnemen aan de rondleiding.

Bij het thema meubilair komen ware pronkstukken aan bod zoals het staande horloge in de hal, het vitrinebureau met de geheime vakjes, het Antwerps kunstkabinet met bijbelse taferelen en nog veel meer. Bij het thema schilderijen hoort u meer over de werken in het huis, wie we daarop zien en welke relatie zij hebben tot de familie van den Borch. Wanneer u meer wilt weten over de collectie Aziatisch en Europees porselein en aardewerk dan kunt eens aansluiten bij het thema porselein. Bijzonder is ook dat tijdens de Schatten van Verwolde ruimten te zien zijn die normaal gesloten zijn voor bezoekers. Kijk voor de thema’s op de onze website.

Datum en tijd: zondag 12 mei, aanvang 13.00 uur en 15.00 uur (duur ca. 1,5 uur). Entree: volwassenen € 12,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 8,50. Donateurs GLK en museumkaarthouders € 4,00.

Of bekijk de website www.glk.nl

Wanneer

Prijzen

  • € 12,50 Entreeprijs
  • € 8,50 Entreeprijs jongeren (t/m 18 jaar)

Locatie

Huis Verwolde

Adres
Jonker Emilelaan 4, 7245TL Laren
Telefoon
0573-401825
E-mail
Website
verwolde.glk.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter