Schatten van Verwolde

In en rondom Huis Verwolde, in het Achterhoekse Laren, verbergen we heel wat schatten…van groot tot klein, binnen en buiten, goed verstopt of direct zichtbaar.

Op zondag 6 oktober kun je met de gids Jacob mee in een speciale rondleiding over het porselein en aardewerk in Huis Verwolde. Tijdens de rondleiding Schatten van Verwolde gaan we dieper in op de rijke geschiedenis van Huis Verwolde. Door het seizoen heen komen thema's aanbod zoals de schilderijen en het meubilair in Huis Verwolde. De gids zal vertellen over de collectie Aziatisch en Europees porselein en aardewerk. Vooral aan oorsprong, vervaardiging en gebruik wordt aandacht besteed. Bijzonder is ook tijdens Schatten van Verwolde je in het huis op plekken komt die normaal gesloten zijn voor bezoekers.

Het is de laatste keer dit seizoen dat er een rondleiding Schatten van Verwolde wordt gegeven. Natuurlijk ben je nog wel van harte welkom om aan te sluiten bij een reguliere rondleiding tijdens de openstellingsdagen op woensdag, donderdag, zaterdag en zondag.

Entree:
Volwassenen € 12,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 8,50. Donateurs GLK en museumkaarthouders € 4,-. Online reserveren noodzakelijk.

Verwolde ligt in Laren.

Of bekijk de website www.glk.nl/evenementen

Wanneer

Prijzen

  • € 12,50 Entreeprijs Volwassenen
  • € 8,50 Entreeprijs jongeren (t/m 18 jaar)

Locatie

Huis Verwolde

Adres
Jonker Emilelaan 4, 7245TL Laren
Telefoon
0573-401825
E-mail
Website
verwolde.glk.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter