Carels Tuindag

Ontzorg de jonge mantelzorger

prijs
gratis
locatie
Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven, Delden

De vierde editie van Carels Tuindag, een fundraisingsactiviteit t.b.v. het project ‘Ontzorg de jonge mantelzorger’ wordt gehouden op zondag 19 mei. Een geweldig evenement in de tuin van Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven met dit jaar als hoogtepunt 'Heel Twente Bakt'.

De narcissen bloeien, bomen en struiken staan in knop, je handen jeuken om aan de slag te gaan. Natuurlijk heb je de eerste werkzaamheden al gedaan. Nu wordt het tijd voor nieuwe planten, een schrobbeurt voor de tuinmeubelen, of misschien wel voor iets geheel nieuws op dat gebied. Carels Tuindag brengt alle inspiratie bij elkaar op één locatie: de prachtige tuin van Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven.

Er is muziek, proeverij, verkoop eenjarige vaste planten, natuurboeketten, tuinartikelen en kindervermaak.De opbrengst van Carels Tuindag komt ten goede aan het project ‘Ontzorg de jonge mantelzorger’.

Na afloop van Carels Tuindag is er nog de mogelijkheid om mee te doen aan het 3 gangen asperge diner voor €35,- bij Carelshaven. Opgeven daarvoor kan op de website en tevens vind je hier meer informatie over het evenement www.carelstuindag.nl.

Bekijk hier de flyer.