Toneel: Boeven en Madeliefjes

Van vrijdag 8 tot zaterdag 16 februari speelt Toneelgroep Markvelde vijf keer de komische thriller, Boeven en Madeliefjes van de Amerikaanse auteur George Batson. De voorstellingen vinden plaats in het Buurthuis 't Lammershoes.

Al voor het zevende jaar op rij brengt de populaire Toneelgroep Markvelde een stuk op de planken en dit zevende jaar is heel bijzonder. Voor het eerst werd er namelijk gewerkt met een regisseur van buiten. Harry Zandjas uit Diepenheim werd aangetrokken om de groep te begeleiden. Dat leverde heel veel extra spelplezier op tijdens de repetities maar heeft ook zeker uitwerking op de voorstellingen. Ook de decorbouwers hebben weer een mooi kunstukje geleverd.

Dit oude verlaten landhuis, aan de rand van het meer, ziet er op deze vroege voorjaarsavond bijzonder somber uit. Het huis kraakt in zijn voegen en wordt gegeseld door noodweer met donder en bliksem. Luiken klapperen en de stroomvoorziening hapert. Een ideale plek voor boeven om ongezien hun buit te verdelen. Maar juist op deze avond omen ongewenste gasten aanwaaien die het huis opzoeken als schuilplaats voor de storm. Daarbij een onnozele biologielerares met twee studentes, op zoek naar Madeliefjes. Ze hebben geen idee van wat zich in het huis afspeelt. Maar hebben de anderen dat wel? En is iedereen wel wie hij zich voordoet?

De voorstellingen zijn op vrijdag 8 en zaterdag 9 februari om 20 uur. Zondag 10 februari om 14 uur. Vrijdag 15 februari en zaterdag 16 februari om 20 uur. Kaarten kosten €7,- inclusief koffie en zijn te bestellen via Gerda Holterman via tel. 0547-352592 of .

Of bekijk de website www.markveldsbelang.nl

Wanneer

Prijzen

  • € 7,00 Entreeprijs

inclusief koffie.

Locatie

't Lammershoes

Adres
Oude Deldensestraat 1a, 7478 PL Markvelde
Website
www.markveldsbelang.nl

Tip je vrienden

facebook twitter