Politiek in de Pol

Op zondag 17 februari komt PvdA-leider Lodewijk Asscher naar de 21e aflevering van Politiek in de Pol in Diepenheim. Ook te gast is Erik Veltmeijer, lijststrekker van de PVV in Overijssel bij de komende Provinciale Verkiezingen.

Het is voor het eerst dan Lodewijk Asscher aanwezig is. Asscher volgde in 2017 Diederik Samsom op als fractievoorzitter van de PvdA in de Tweede Kamer. Daarvoor was hij o.m. Wethouder in Amsterdam en Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Ook te gast is Erik Veltmeijer uit Vroomshoop in de gemeente Twenterand. Daar hij sinds vorig jaar éénmansfractie gemeenteraadslid voor de PVV. Veltmeijer is tevens lid van Provinciale Staten van Overijssel en provinciaal lijsttrekker voor de PVV bij de komende verkiezingen.

De avond begint om 17 uur in Herberg de Pol. De muziek begint om 16.30 uur. Kaarten kosten €5,- en zijn hier te bestellen. Kijk voor meer informatie op www.diepenheim.nl.

Politiek in de Pol
Een maandelijkse politieke talkshow in het Twentse Diepenheim in de aanloop naar de verkiezingen voor Provinciale Verkiezingen in maart. In de voorgaande edities van Politiek in de Pol waren onder andere Hans Wiegel (VVD), Sybrand Buma (CDA) en Sharon Dijksma (PvdA) te gast.

Of bekijk de website www.herbergdepol.nl/evenement/politiek-in-de-pol-met-lodewijk-asscher/

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter