Concert: Folke Nauta en Cora Greevenbosch

Op vrijdag 1 februari 2019 treden in Het Beaufort voor u op Cora Greevenbosch (fluit) en Folke Nauta (piano). Folke kent u wellicht nog uit zijn jonge jaren als Diepenheimer, zijn (muzikale) partner Cora is geboren en getogen in Rotterdam.

Een bijzonder programma zullen zij tot klinken brengen met hoofdrollen voor Johann Sebastian Bach en Russische componisten. Daarbij is een aanzienlijk deel van de pianomuziek voor uitsluitend de linkerhand. Folke is zich op dit unieke repertoire gaan focussen na de manifestatie van een aandoening in zijn rechterhand. Hij bracht onlangs ook een cd uit met prachtige Russische linkerhandmuziek waarvan hij een deel tijdens het concert in Het Beaufort zal laten horen. Cora neemt behalve haar “gewone” dwarsfluit ook haar altfluit mee, een instrument met een lagere stemming die mooi klinkt in het tijdloze “Spiegel im Spiegel” van de Estlands componist Arvo Pärt.

Het concert begint om 20.00 uur en de toegangsprijs is € 10,00 inclusief een pauzedrankje. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Of bekijk de website www.hetbeaufort.nl/agenda/concert-folke-nauta-en-cora-greevenbosch/

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Locatie

Cultureel Centrum Het Beaufort

Adres
Burgemeester De Beaufortplein 1, 7475AG Markelo
Telefoon
0547-769025
E-mail
Website
www.hetbeaufort.nl

Tip je vrienden

facebook twitter