BigBand Festival Goor

Op maandag 22 april, Tweede Paasdag, word je getrakteerd op een stevige soep van diverse muziekstijlen. Tijdens dit swingende festijn kun je genieten van een diversiteit aan bigbands op de buitenpodia in het centrum van Goor.

Feeling Good met muziek, theater en bier
Het BigBand Festival in Goor is het grootste muziekevenement in Hof van Twente. Duizenden bezoekers komen jaarlijks op Tweede Paasdag naar het Goorse centrum om te genieten van de vele bigbands, live bands, straattheater, kunst en speciaalbieren bij Bistro d'Olde Smidse.

Jeugdig talent in de Reggehof
Talentvolle jeugdbands uit Amsterdam, Haarlem en Hengelo treden op in De Reggehof. Tussen de optredens van de BigBands zal Top.nl zingen in de Theaterzaal.

Het plein voor de Reggehof is omgedoopt tot het Blue Note Square. Hier worden tal van uitdagende activiteiten georganiseerd voor de jeugd.

Big Band uit Kiev
Ook is de Big Band uit Kiev aanwezig. Bestaande uit 24 uitstekende muzikanten en staat onderleiding van de 72 jarige dirigent Grigory Postoj. Deze heeft met zijn orkest in de voorbije jaren al meerdere keren in Goor opgetreden. Het orkest zal tijdens het festival enkele keren te zien en te beluisteren zijn op de podia van het Big Band Festival en zij zullen daar ook enkele nummers samen spelen met de Big Band van Apollo.

Afterparty
In de foyer van de Reggehof vindt een afterparty plaats met de band Apple uit Enter.

Samengevat
Het BigBand Festival vindt plaats op Tweede Paasdag, 22 april van 13.00 tot 18.00 uur in het centrum van Goor. De winkels zijn ook geopend. Gratis toegang en parkeren.

Foto's Barbara Trienen

Of bekijk de website www.bigbandfestivalgoor.nl/

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Centrum

Adres
Grotestraat, 7471BS Goor
E-mail
Website
www.bigbandfestival.nl

Tip je vrienden

facebook twitter