Filmhuis Alleman: Tully

Op dinsdag 5 maart draait de film Tully in de Reggehof. In Tully is te zien hoe een moeder, na de bevalling van haar derde kind, het niet lukt om de goede moeder te spelen die ze zo graag wil zijn.

Marlo heeft altijd alles onder controle gehad, maar nu het gezin een derde kind heeft, wordt het haar allemaal wat teveel. Wanneer Marlo’s rijke broer voorstelt om een nanny te betalen om zich ’s nachts over het kind te ontfermen, lijkt het een voorstel dat ze onmogelijk kan weigeren. Aanvankelijk is het voor Marlo wennen aan Tully's extravagante persoonlijkheid, maar na verloop van tijd merkt ze ook hoe attent en merkwaardig zij kan zijn. De beeldschone Tully blijkt bovendien de beste nachtnanny die elke moeder zich kan wensen. Marlo komt langzaam weer tot leven en er ontstaat een intense band tussen haar en Tully. Het blijkt dat ze toch meer gemeen hebben dan ze in eerste instantie dacht…

Tully is een is een ode aan het moederschap en al het drama en geluk dat daarbij komt kijken. Bovenal een mooi gemaakt drama dat bij vlagen interessante vragen oproept over de tegenstrijdige verlangens van de mens: kiezen we voor een veilig leven met sleur en zekerheid of voor het avontuur en de onvoorspelbaarheid die daarbij komt kijken.

De entree is €6,- per persoon.

Of bekijk de website www.reggehof.nl/film/tully/05-03-2019-20-00

Wanneer

Prijzen

  • € 6,00 Entreeprijs

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter